"Monsieur Tulin-de-Brocante" biedt U een open microfoon om uw activiteiten uit te leggen aan een groeiend aantal luisteraars binnen de regio Rotterdam en zeer zeker ook internationaal. Voertaal voor de microfoon is Nederlands, maar kan eventueel ook Engels zijn.

Promofilm "De Taxateur" Koningsdag 27 april 2018

Camera Renato Cruden en Chantal Arts, presentatie Renato Cruden, montage Sanne Sthesia, muziek Aram Illitch Khatchaturian 1944 Masquerade waltz. 

Impressie van Koningsdag 27 april 2018, te zien zijn o.a. het Witte Huis, De Kubuswoningen, Markthal, de Fluitketel, Het Schaakstukkenmuseum, Marten Toonderplein, Laurenskerk en standbeeld Erasmus. Anno 2021 zijn door Covid19 de meeste winkels voorgoed gesloten en een aantal gebouwen rond de Laurenskerk zijn weggesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.
StarTVRotterdam Producties is volledig ter ziele, Huis der Zotheid is ter ziele, en een hoop winkels in de Markthal en in de Hoogstraat zijn door de corona-crisis verdwenen. Volledige gebouwen zijn tegen de vlakte gegaan in 2021. Na jaren geduld zijn alle beelden van Koningsdag 2018 boven water gekomen dat een visitekaartje voor StarTVRotterdam had moeten zijn, met een tweewekelijkse talkshow waarbij ik dan de interviews met gasten uit het gehele land zou verzorgen. Nu eindelijk is de korte docusoap bewerkt en voorzien van ondertiteling, en daardoor aanmerkelijk beter geworden. Het was in 2018 een tijd dat ik dagelijks platgebeld werd voor gratis taxeren. Al met al nu een tijdscapsule geworden. Enige gelijkenis met het werk van René Magritte is zuiver toevallig!
Destijds was er een prijsvraag aan verbonden en zaten er 2 opmerkingen in van foutieve aard: bij de eerstvolgende talkshow konden de mensen die daar op zouden reageren een prijsje winnen.
Alleen ging het project in zijn geheel niet door wegens een ruzie tussen StarTVRotterdam en het management van gebouw de Heuvel. En dat was ook weer het einde van een televisiecarriere.
Antwoord 1: Ter gelegenheid van de eerste ‘Fortennacht’ in 2011 werd het Suske en Wiske-album ‘De Laaiende Linies’ gemaakt.(in het kader van het Europese Interreg IVA-project: “Forten en linies in grensbreed Perspectief”
Suske en Wiske – De laaiende linies
Suske en Wiske flitsen met de teletijdmachine van Professor Barabas naar het jaar 1641 en Jerom en Lambik naar het jaar 1622 (tijdens de Tachtigjarige Oorlog). Wiske raakt Schanulleke kwijt door een offer door een Spaanse rat en een Staatse raaf. Om Schanulleke terug te krijgen moeten ze de twee gouden ogen proberen terug te vinden om zo de vloek te verbreken.
Speciale uitgave voor de Staats-Spaanse Linies. Speciaal Suske en Wiske kort-verhaal van 22 pagina’s en 8 extra pagina’s met informatie over de forten en linies, in de Nederlandse provincies Zeeland en de Vlaamse provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
Antwoord 2: Het beeld staat niet aan de Afsluitdijk maar in Mariapeel onder de naam de Heikneuter naar een plaatselijke carnavalsvereniging.

 

 

Aankondiging 29 september 2019 voor Radio Konmakandra met begintune van Big Bad Voodoo Daddy "Why me?" uit 2012

De oude tijd..

Het veel bekeken "Om het hoekkie"..

Taxaties voor de radio zijn altijd mogelijk..

Promofilm 2018. De Taxateur.

Toen...

Opmerkingen

13.07.2022 18:36

Eric Tulling

De link van de promofilm: https://youtu.be/D7V9wlT9sZM