Uitleg wijkraad door Margreet Rolink en aansluitend boektaxaties

Op een taxatiemiddag en taxatieavond weet ik nooit van tevoren wat er wordt aangeboden ter taxatie. Mede dankzij de radioshow en later televisieshow heeft zij de verkiezingen gewonnen.

Camerawerk Chantal Arts, met de latere wijkraadsvoorzitter Margreet Rolink

taxatie

Ago ergo sum! (Ik handel dus ik besta!)

Eric Tulling

Gratis taxaties in Rotterdam en omgeving.

U betaalt alleen de reiskosten op basis van openbaar vervoer dagkaarttarief. Ik verzamel munten, bankbiljetten, postzegels en stripboeken sinds mijn zesde levensjaar, en nu ik ruim 45 jaar later ben beland is dit nog steeds niet gaan vervelen.

Ik heb een jaar gewerkt bij het veilingbedrijf M.P.O in IJsselstein en vandaar uit heb ik later mijn medewerking verleend aan het snelst groeiende forum van muntenverzamelaars in de Benelux, zijnde www.munthunter.nl ; hier fungeer ik nog steeds als moderator. Daarnaast schrijf ik philatelistische artikelen voor het maandblad Philaret.

Als trainer bij het Centrum voor Dienstverlening in Rotterdam geef ik trainingen empowerment in netwerktechnieken "Peer-to-Peer" om je leven wat leuker te kunnen maken met de middelen en/of vaardigheden die je op dit moment bezit.

 

Misschien dat ik U in de toekomst mag ontmoeten! Email voor details tulling@live.nl

Eric.

 

Straatansichten zijn in de wereld der ansichtkaarten de meest gezochte items welke flink wat opbrengst realiseren. De oplaag van dit type kaarten is heel laag, en zij werden vaak verkocht door de buurtwinkel op de hoek; anders dan de stadsaanzichten, welke altijd meer verkoopplekken kenden als winkels, hotels, stations, musea of kiosken. Hier ziet U de Ereprijsstraat waarin ik woon in 1953 tijdens de oplevering van de straat. De ruime padio's zijn ingewisseld voor parkeervakken, doch voor de rest is er anno 2017 niet veel veranderd qua aanblik. De gemiddelde prijs van een jaren 50 ansicht van een straat ligt tussen de 5 en 10 euro; een bekend stadsbeeld (Coolsingel Rotterdam) waar meerdere mensen in voorkomen rond de 2 euro.

Vooral oudere mensen herinneren zich acteur Humphrey Bogart van films als "The Maltese Falcon" 1941 en "Casablanca" 1943. De regenjas en hoed zijn dan ook een positieve herkenning voor veel senioren.